Friends of the Band

Wij, als leden van Brass Band Limburg, maken muziek vanuit onze passie en repeteren samen wekelijks met veel plezier om een goed resultaat neer te kunnen zetten op onze concerten.

Maar, met repeteren alleen redden wij het helaas niet! Om te kunnen presteren heeft de band financiële middelen nodig. Zo is er onder andere geld nodig voor het onderhoud van instrumentarium, aanschaf van bladmuziek en het organiseren van concerten.

Door het regionale karakter van de band, kan Brass Band Limburg helaas niet rekenen op bijvoorbeeld een gemeentelijke subsidie, inkomsten door het ophalen van oud papier of donateursacties.

Daarom vragen wij uw steun!

Door lid te worden van “Friends of the Band” levert u met slechts €5,- per maand een belangrijke financiële bijdrage aan de band en we doen zeker wat voor u terug!

Als Friend of the Band geniet u van een aantal voordelen:

U krijgt vrije toegang tot alle concerten die wij zelf organiseren door Brass Band Limburg, op CD’s van Brass Band Limburg ontvangt u een leuke korting, en we zullen u op de hoogte houden van ons laatste nieuws op de hoogte via een nieuwsbrief!

 

U kunt zich tijdens elk concert aanmelden voor “Friends of the Band” door een van onze mensen aan te spreken, maar u kunt u zich ook nu al aanmelden via de volgende link!

Mogen wij rekenen op uw steun?