Nieuwe website!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website.

Na dagen hard werken op de achtergrond, is het dan eindelijk zover: de nieuwe website is online! Naast onze geheel vernieuwde website presenteren wij, met dank aan onze nieuwe hoofdsponsor ProClass, ook ons nieuwe logo:

Logo ProClass Brass Band Limburg

Vormgeving

Met de gewijzigde vormgeving en structuur vindt u binnen enkele muisklikken uitgebreide informatie over onze Brass Band, de concerten en het laatste nieuws. Gebruik daarvoor de ‘menustreepjes’ aan de linkerbovenkant:

nieuwe website
Indien u op de menustreepjes klikt, komt het menu direct in beeld.

Toegankelijkheid

De nieuwe website van ProClass Brass Band Limburg heeft nu een modern design, waarbij de toegankelijkheid niet uit het oog is verloren. Ons inziens sluit deze website nu perfect aan bij de visie van de Brass Band.

Wij hopen dat u de nieuwe website waardeert. Ondervindt u desondanks problemen, mail ze dan rechtstreeks naar de webmaster.

Op een frisse wijze gaan wij samen met u een muzikaal 2016 tegemoet!